Pasica
Novice
Voda ma svojo moč PDF natisni E-pošta
Novice
Ponedeljek, 09 Julij 2012 11:33
ŠoderjamaReševalne sirene, ki jih je bilo včeraj slišati na območju Vidma pri Ptuju, so naznanjale, da je šlo nekaj hudo narobe v vasi Tržec. V tamkajšnji gramozni jami se je utopil 21-letni domačin Rok Serdinšek, smo izvedeli neuradno. "Nesrečniku je tekla kri iz nosa, ko so ga potegnili iz vode. Reševalci so ga pričeli takoj oživljati, a njegovega življenja žal niso mogli rešiti," je povedal očividec. Kaj je šlo narobe v jami, ni vedel povedati, dejal je le, da mladega kopalca nekaj časa ni bilo iz vode, zato je nekdo poklical pomoč. Na mariborski policijski upravi so nam v zvezi z nesrečo pojasnili, da se dogodek ni zgodili po tuji krivdi. 
 
Ceste spet terjale svoj davek PDF natisni E-pošta
Novice
Sobota, 30 Junij 2012 07:04
Policija
Na cesti iz Dornave proti Ptuju se je okoli 20. ure zgodila prometna nesreča, v kateri je umrl 56-letni moški, 62-letna ženska je poškodovana.
 
Prlečke fse naj ob dnevu žena PDF natisni E-pošta
Novice
Četrtek, 08 Marec 2012 08:57
Vrtnice
Mednarodni dan žena – dan boja za žensko enakopravnost
Vsako leto se 8. marca po celem svetu praznuje mednarodni dan žena, ki ga v številnih državah praznujejo kot državni praznik. Dan žena je mednarodni praznik ekonomske, politične in socialne enakopravnosti žensk. Prvič so ga začeli praznovati leta 1911 v Avstriji, Nemčiji, Švici in na Danskem.
 
MITJA NOVAK se veseli nove vinjete! PDF natisni E-pošta
Novice
Sreda, 29 Februar 2012 16:52
VinjetaV prisotnosti sponzorja vinjete, ki zaradi narave dela noče biti imenovan,  smo izžrebali letno vinjeto v vrednosti 95€. Srečni dobitnik je MITJA NOVAK, ki je bil izžreban. Veliko Vas je podvomilo v regularnost žreba, zato bomo v kratkem objavili fotografije iz žreba. Sam žreb je tudi posnet. Pokrovitelj je tudi za drugo leto obljubil enako nagrado. Letos Vas je bilo nekaj čez 100, drugo leto upam, da Vas bo še več, saj je nagrada mikavna...
 
Bodo gnes podelili rekordne 4 miljone PDF natisni E-pošta
Novice
Sreda, 25 Januar 2012 12:25
Dobitna kombinacijaSedmica je vredna že rekordnih 4,4 milijona evrov
Glavni dobitek ni bil izžreban že 30 krogov
Ker zadnji krog žrebanja lota v nedeljo ni prinesel dobitnika sedmice, so se vplačana sredstva prenesla v naslednje žrebanje, ki bo danes zvečer.
V skladu za sedmico je rekordnih 4.400.000 evrov. Sedmica sicer ni bila izžrebana že 30 krogov, nazadnje se je to zgodilo 9. oktobra lani, piše na spletni strani Loterije Slovenije.
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 2