Pasica
Z nožon f hrbet PDF natisni E-pošta
Novice
Torek, 03 Januar 2012 13:54

NožV petek, 30. 12. 2011, je okoli 17.30 21-letni moški iz Maribora preko mobilnega telefona prejel klic 25-letnega moškega iz okolice Ormoža, da bi se srečala...

Moški je nato zapustil lokal na Mlinski ulici in se napotil na bližnji parkirni prostor, kjer bi naj pričakal klicatelja. Ko je hodil po parkirišču, ja za njegov hrbet prišel omenjeni 25-letni moški in ga s kuhinjskim nožem zabodel v hrbet in levo roko ter ga pri tem prizadejal hude telesne poškodbe. Nato je stekel v osebni avtomobil in se odpeljal. 21-letni moški je odšel do avtobusne postaje in poklical policijo. Policisti so ga odpeljali v UKC Maribor, kjer so mu oskrbeli rane. Razlog za napad zaenkrat še ni znan.

Kakšno uro po dogodku so policisti v okolici Ormoža prijeli domnevnega osumljenca in ga pridržali. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja bodo zoper njega podali kazensko ovadbo pristojnemu državnemu tožilstvu.

Stari pregovor pravi, provi prlek mo stalno nož v žepi, samo ne ke ga drugemi vtekne v hrbet, ampak ke si vreže kruh pa luk, pa namaže zobl.