Pasica
Ugrabiili so jo... PDF natisni E-pošta
Novice
Četrtek, 05 Januar 2012 09:48

PolicijaŠokatnin novic iz naših koncev ne zmanjka, tokrat se je "dogajalo" na Ptuju.  Prodaja avtomobilskih delov se je na Ptuju sprevrgla v pravo dramo. Prodajalec, ki naj bi ga želeli ugrabiti, je pobegnil, napadalci pa so nato odpeljali njegovo 19-letno dekle.

V sredo okoli 19.10 se je 22-letnik iz bližine Ptuja na parkirišču na Puhovi ulici na Ptuju srečal z neznanci, da bi prodal dele vozila. Z njim je bila njegova 19-letna partnerica.

Neznanci so pristopili k prtljažniku, v katerem je imel robo, nato pa naj bi 22-letnika začeli pretepati, pri čemer naj bi ga poskušali ugrabiti. Uspelo mu je pobegniti, napadalci pa naj bi stekli za njim, vendar ga niso ujeli.
Eden izmed moških je tedaj pristopil k 19-letnici in jo potisnil v vozilo, s katerim so se pripeljali na Ptuj, in se odpeljal. Drugi so se odpeljali z vozilom 22-letnika. Kmalu so neznanci žensko izpustili na Ptuju.
Policisti so pozneje na Ptuju izsledili avtomobil oškodovanca in vozilo storilcev. Po storitvi kaznivih dejanj nasilništvo in protipraven odvzem prostosti zbirajo obvestila.