Pasica
V Gorišnici de pokalo, Vejka Nedla -15 PDF natisni E-pošta
Šport
Petek, 11 November 2011 00:00

DSC_0009-1

Danes ob 19h bo lokalni derbi v Gorišnici, kjer si bosta nasproti stali ekipi Gorišnice in Ptujske Drava. Obe ekipi kotirata zelo visoko v tretjerazrednem tekmovanju. In obe gojita ambicije po višji ligi.

Ormoški rokometaši žal nebodo Martina zalili na najboljši način. V petek morajo ostati doma, v soboto pa jih čaka tekma pri Cimosu iz Kopra. Tekmo bodo najbrž izgubili, vendar obljubljajo, da ne bodo poceni prodali kože. Vrnitev na vinski praznik se jim obeta šele sred noči. 

Grča Kočevje - Velika Nedelja Carrera 35:20

Pri Veliki Nedelji bodo popoldne ob 14h moči merili mladinci proti ekipi Slovenj Gradca. Članska ekipa Velike Nedelje pa je včeraj s 35:20 visoko izgubila v Kočevju.

V nedeljo ob 18. uri pa bo na rokometni prvoligaški sceni dvoboj med ekipama Gorenja in Celja Pivovarne Laško. Tekmo si boste lahko ogledali na malih ekranih enega od športnih kanalov, tako boste lahko spremljali neposredni dvoboj naših dveh portirov Marka Bezjaka in Roka Žurana.

Kot zakleto se bodo Ormoški nogometaši rudi odpravili na dolgo gostovanje. Igrali bodo namreč v Krškem. Tako gre za tretjo ekipo, ki bo gostovala v odaljenih Slovenskih krajih. Ormoški kadeti in mladiinci bodo v soboto gostili ekipo Bistrice, tekmi se bosta pričeli ob 12h in 14h.

Središčanci v zadnjem krogu prvenstva MNZ Ptuj doma gostijo ekipo Vidma. Tekma se prične ob 14h.

Zavrč odhaja na gostovanje v Dravograd, Rakičan pa v nedeljo ob 10.30h gosti Odrance.

Malonogometni navdušenci se lahko udeležite turnirja 3 na 3, ki bo potekal v Ljutomeru v sklopu martinovega praznika s pričetkom ob 11 uri.

Futsalerji Tomaža so ta vikend prosti, njihov pomladek pa odhaja na gostovanje v Maribor, kjer bodo odigrali tri tekme.