Pasica
Tomaž prerojen PDF natisni E-pošta
Šport
Torek, 13 December 2011 09:17

Rdeči iz TomažaKebelj – Tomaž Picerija Ozmec 4 : 3 (2 : 3)
strelci: 1 : 0 Čerenak (2), 1 : 1 Rob (5 – 6 m), 1 : 2 Majcen A. (12), 2 : 2 Fridrih K. (13), 2 : 3 Janžekovič (19), 3 : 3 Hren (29), 4 : 3 Čerenak (32).
Tomaž: Krajnc; Belšak, Miklašič, Bolkovič, Rob, Mar, A. Majcen, S. Majcen, Janžekovič, Kosi. Trener: Aleš Jurčec

Petelinom v Oplotnici proti Keblju tudi z novim trenerjem Alešom Jurčecom ni uspelo osvojiti točk, čeprav bi si ekipa glede na prikazano zaslužila vsaj remi. Pri vodstvu s 3 : 2 so Petelini zamudili dve lepi priložnosti preko Ivana Janžekoviča za povišanje prednosti. V 29. minuti je izenačil Matej Hren, čeprav so Petelini na parketu imeli igralca več. Dosežen zadetek je vzpodbudil domačine k še napadalnejši igri, kar je obrodilo z zmagovitim zadetkom Jerneja Čerenaka v 32. minuti. Zmagoviti zadetek, podobno kot prvi na tekmi, so Kebeljčani dosegli po uigrani akciji iz kota. Do konca tekme Tomažu ni uspelo več resneje ogroziti vrat Keblja.
Že v sredo 14. decembra ob 19.30 uri Petelini na Hardeku gostijo Velike Lašče, ki so v tem krogu s kar 7 : 2 ugnale Benedikt.


IZJAVA:
Aleš Jurčec (trener Tomaža): Pristop na tekmi je bil pravi. Borbenost in agresivnost na visokem nivoju, žal pa smo pred golom nasprotnika bili premalo zbrani. Kljub porazu z optimizmom zremo naprej in že v sredo pričakujemo zmago nad Velikimi Laščami in da v pozitivnem ozračju končamo leto.