Pasica
Statistika vikenda (29. - 30.10.11) PDF natisni E-pošta
Šport
Sobota, 29 Oktober 2011 22:17

Rokometaši JOrmoški rokometašieruzalema so prišli do srečnega remija 28:28 proti ekipi iz Šmartnega. Preveč je bilo ubadanja s sodniki. Rak rana so spet bile sedemetrovke. Domači so v zadnjem napadu celo imeli priložnost za zmago vendar ga niso najbolje izpeljali in točki sta si ekipi razdelili. 

Rok Žuran je v derbiju proti Kopru za Celjane dosegel sedem zadetkov slednji so zmagali s 35:25. Marko Bezjak pa za zmago Gorenja nad Krških dva.

Mladi futsalerji Tomaža so dopoldne premagali Bioterme in Slovenske Gorice ter izgubili z mariborsko ekipo ŠD Brezje. Na treh tekmah se je Kristjan Lah veselil pet zadetkov, Miha Magdič pa treh. Amadej Sklepič pa je prednjačil v rubriki disciplinskih kazeb.

Nogometaši Ormoža so v Limbušu morali priznati poraz 3:1 z domačo ekipo Marles Hiš. Edini zadetek za Ormožane je spet dosegel Štiberc.

Od mladincev Ormoža so v prleškem derbiju bili boljši igralci Veržeja ki so jim nasuli kar pet komadov. Kadeti so proti istemu tekmecu izgubili s 2:1. Edini zadetek za kadetsko ekipo je dosegel Kocmut Dejan.

Nogometaši Središča pa so na Tratah premagali Podvince s 3:0. Za središčance so bili uspešni Zemljič, Krajnčec in Novak iz penala.

Rakičan jev tretjeligaški konkurenci izgubil doma s Stojnci 0:2. Sašo Kupčič je odigral celo tekmo in prejel opomin, Sebastjan Piberčnik in Boštjan Kupčič sta vstopila v 56. oziroma 60. minuti. Goran Šnajder je z Zavrčem gostoval v Gradu in slavil 1:4, odigral je prvi polčas in zadel za 0:3.